Preloader
Flag Flag Flag Flag
Play

Pusti video

Nature Nature

Priroda

Zaustavi se, osjeti i diši u ovom sasvim neistraženom i skrivenom dijelu Evrope. Potpuno se predaj trenutku beskonačne slobode. Neka te magija nevjerovatne prirode odvede na put do neba i nazad.

Pogledaj više
Adventure Adventure

Avantura

Adrenalinski zavisnici, dobro došli u savršeno mirnu i izolovanu oazu avanturizma. Izazovite svoje limite i uplovite u potpuno neistražen svijet avanture.

Pogledaj više
Culture

Kultura

Istraži i posjeti jedinstveno kulturno nasljeđe ovog kraja, kao i lokacije koje su pod UNESCO zaštitom. U potpunosti spoznaj zašto se ovo područje naziva mostom koji spaja istok i zapad u jednom.

Pogledaj više
Gastro

Gastro

Gurmani i hedonisti, ovo je definitivno vaš gurmanski raj. Povedite svoja čula na nevjerovatno putovanje, te pronađite blago fantastičnih i jedinstvenih okusa.

Pogledaj više
About About Zbun

Činjenice i brojke

Republika Srpska

Republika Srpska se nalazi u jugoistočnoj Evropi na zapadnom dijelu Balkanskog poluostrva. Prostire se na površini od 25.053 km² i predstavlja zemljište bogato prirodnim resursima. Ovaj prostor naseljava oko 1.150.000 stanovnika, koji su poznati po velikom srcu, gostoprimstvu i specifičnom humoru. Mediteranski i alpski uticaji se prepliću i stvaraju različite vrste klime na relativno malom području. Upravo iz tog razloga Republika Srpska je zanimljiva u bilo koje doba godine.

Turistička organizacija Republike Srpske je javna ustanova uspostavljena sa ciljem da izgradi pozitivnu sliku RS, kao atraktivne turističke destinacije sa bogatom turističkom ponudom.

Perucica

Perućica

Istražite jednu od posljednjih
sačuvanih prašuma u Evropi

Trebisnjica

Domaća hrana

Uživajte u okusima domaće
hrane i specijaliteta

Tara

Kanjon rijeke Tare

Doživite rafting avanturu u
najdubljem kanjonu Evrope

Han Pijesak

Jahorina

Osjetite jedinstvenost skijanja na
olimpijskoj planini Jahorini

Magla
Republika Srpska
Mapa Tors

Jahorina

Jahorina spada u Dinarski planinski lanac i smatra se kraljicom svih planina zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama koje ju čine privlačnom svim posjetiocima. Svjež vazduh i zapanjujući pogled koji se pruža sa njenih vrhova čine Jahorinu savršenim mjestom za relaksaciju tijela i duše.

Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin
Pin

Priroda

Avantura

Kultura

Gastro

Vijesti

Turistička organizacija
Republike Srpske

Map

Bana Milosavljevića 8
78000 Banja Luka
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina

Pratite nas na

TORS
TORS
Skrol for more

Prevucite za više

Speaker
Close